Hoe werkt de DriveGuide?

Gemakkelijk als 1, 2, 3
 1. 1

  Bestel de DriveGuide en plug de ontvangen stekker in de auto.

  Stap 1
 2. 2

  Download jouw DriveGuide in de App store of de Google Play Store.

  Stap 2
 3. 3

  Ga de weg op en geniet met de voordelen van jouw persoonlijke bijrijder.

  Stap 3
Kosten DriveGuide
Eenmalig € 50 borg voor de stekker
Gebruik app met pakket SLIM € 40 per jaar

Waar vind ik de OBD poort?

De plek waar je de stekker kunt inpluggen verschilt per auto. Maak hieronder een keuze uit het model waarin jij rijdt om erachter te komen waar jij de OBD poort kunt vinden. Staat jouw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder op weg.

Hulp nodig bij het pluggen?

Wij helpen je bij een van onze 250 garages!

Wij vragen deze gegevens om je direct te kunnen matchen met één van onze 250 aangesloten garages. De garage zal zelf direct contact met jou opnemen.

Hoe zit het met mijn Privacy?

DriveGuide verwerkt uw persoonsgegevens énkel voor de volgende doeleinden: levering van de DriveGuide, de bijbehorende app en de diensten die u van ons afneemt; het bieden van ondersteuning bij gebruik van de DriveGuide en de bijbehorende app; het versturen van nieuws en andere notificaties; het analyseren van statistieken en het optimaliseren van onze dienstverlening.

Er zijn wettelijke eisen verbonden aan het gebruik van de data die in de DriveGuide-app worden getoond. DriveGuide is daarom verplicht maatregelen te nemen om het dataverkeer te beveiligen. Door deze maatregelen kunnen derden niet zomaar bij uw gegevens. Dit is geregeld in de Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp). Het College Bescherming Persoonsgegevens en ACM houden hier toezicht op.

Ons meest gestelde vragen lezen?

Naar de FAQ?

Heb je vragen over de DriveGuide? Wij zijn bereikbaar!

E-mail
info@driveguide.nl
Telefoon
030 750 8675

De all-in-one gadget voor onderweg

Bekijk alle functionaliteiten